Kullanıcımız Can Ginyol Edvido'yu Anlatıyor

4 Dakika Okuma Süresi

Kullanıcımız Can Ginyol Edvido'yu Anlatıyor

UEDAŞ Hakkında

Türkiye’nin lokomotif bölgesi olan Marmara Bölgesi’nin güneyini kapsayan hizmet sahası ile Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ; 35.501 km2 alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye’nin otomotiv merkezi Bursa başta olmak üzere, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da toplamda 3 milyona yakın aboneye hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, her geçen gün artan abone sayısı ile doğru orantılı olarak altyapısını geliştirme ve daha kaliteli hizmet verme anlayışı ile çalışmalarına devam etmektedir.

Edvido hangi probleminizi çözdü? Firmanıza nasıl değer kattı?

Edvido’yu bir referans aracılığıyla keşfettik. İhtiyaçlarımız doğrultusunda uygun ajansı aramak ve her biri ile tek tek görüşmek ekstra zamana ihtiyaç duyan ve fayda/maliyet açısından son derece verimsiz bir konu. Bunu ajansların öne çıkan yönlerini bilen Edvido ile gerçekleştirmek hem doğru ajansı bulmak hem de zamandan tasarruf etmek için eşsiz bir fırsat yaratıyor. Doğru “brief”le her şey mümkün. :)

Öncelikle ajans ihtiyacımıza yönelik çok hızlı ve güvenilir bir çözüm sundular. Doğru ajanslarla bizi buluşturdular ve PR ajans talebimize yönelik olarak şu an çalışmaya devam ettiğimiz ajansı önerdiler. Hem ajanstan hem Edvido’dan çok memnunuz.

Edvido bize ne kattı sorusuna cevabım tam olarak şu: kaliteli ajans + zaman. Sizin için tabiri caizse jet hızında çalışıyor ve kısa sürede aksiyon alarak sizi sonuca götürüyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sektörünüzde tecrübeli hedeflerinize uygun ajanslardan teklif alın.

En Doğru Ajanslardan Ücretsiz Teklif Al
icon
4.57/5
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
15000+ Müşteri Yorumu
Projeleriniz için size özel seçilmiş güvenilir ajanslardan teklif alın ve en iyisiyle çalışmaya başlayın
En Doğru Ajanslardan Ücretsiz Teklif Al