Mobil Pazarlama ve Oynanabilir Reklamlar

4 Dakika Okuma Süresi

Zorlayıcı reklamlardan sıkılmış kullanıcılara yenilikçi bir yaklaşım sunan mobil pazarlama ile tanışmış mıydınız?

Mobil Pazarlama ve Oynanabilir Reklamlar

Zorlayıcı reklamlardan sıkılmış kullanıcılara yenilikçi bir yaklaşım sunan mobil pazarlama ile tanışmış mıydınız? İnternet kullanıcılarının %80’i akıllı telefona sahip. Bu oran karşısında kullanıcıların akıllı telefonlarında, tabletlerinde pazarlama stratejileri yürütmek dijitalleşmekte olan markalar için öncelik kazandı.

Mobil pazarlama denilince aklımıza neler geliyor?

Mobil pazarlama; web siteleri, e-posta, SMS ve MMS, sosyal medya ve aplikasyonlar aracılığıyla hedef kitlenize sizi ulaştırmayı amaçlayan çalışmalar bütünüdür. Artık mobil pazarlama da dahil olmakla birlikte pazarlama stratejlerinizde kullanıcılarla monolog şeklinde iletişim kurmak yerine kullanıcıyı da iletişime davet etmek gerekli.

Bugün YouTube’da izlemek için sabırsızlıkla beklediğim bir videodan önce skip’leyip geçemediğim bir reklam elbette hoşuma gitmeyecektir hatta bu davranışı “itici” bulabilir ve markayı beynimde hoş olmayacak sıfatlarla kodlayabilirim. Zorlayıcı reklam olarak nitelendirilmemek adına yaratıcı olmakta fayda var.

Mobil aplikasyonlarda bu yaratıcılığa bir örnek olarak oynanabilir reklamları verebiliriz. Kulanıcıya aplikasyonu indirme kararını vermeden önce ücretsiz deneme sürümünü sunan oynanabilir reklamlar (Rewards Ads) oldukça ilgi çekici bir pazarlama yöntemi.

Sektörünüzde tecrübeli hedeflerinize uygun ajanslardan teklif alın.

En Doğru Ajanslardan Ücretsiz Teklif Al
icon
4.57/5
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
15000+ Müşteri Yorumu
Projeleriniz için size özel seçilmiş güvenilir ajanslardan teklif alın ve en iyisiyle çalışmaya başlayın
En Doğru Ajanslardan Ücretsiz Teklif Al