Edvido Global Pazara Açıldı

4 Dakika Okuma Süresi

Edvido dünya çapında bilinen bir platform olma yolunda ilerliyor.

Edvido Global Pazara Açıldı

 

Edvido, markaların reklam, pazarlama ve yazılım alanındaki ihtiyaçları için en uygun ajans ve yazılım firmalarını sağlıyor. Biz de Edvido ekibi olarak global pazara açıldığımızı sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Nisan 2023 itibarıyla ajans ve yazılım firmaları, edvido.com/en web sitesi üzerinde Türkiye haricinde tüm dünyadan 110 farklı şehir ve 9 farklı kategoride listelenebiliyor.

2021’in eylül ayında 5 milyon TL değerleme üzerinden ilk yatırım turumuzu tamamlamıştık, önümüzdeki günlerde de ikinci yatırım turuna çıkmanın hazırlığı içerisindeyiz. Ayrıca, 300’ün üzerinde aktif ajans ve yazılım firmasına ev sahipliği yapıyoruz. 2022 yılında da toplam 1 milyon doların üzerinde anlaşmaya aracılık ettik, müşterilerimize özel olarak seçilmiş uygun firmaları sunarak projelerini hayata geçirmelerine imkân tanıyoruz.

“Edvido dünya çapında bilinen bir platform olma yolunda”

Edvido’nun dünya çapında bilinen bir platform yolunda hızla ilerlediğini belirten Edvido kurucu ortaklarımızdan Yağız Can, verdiği demeçte:

“Global sayfalarımızı canlıya aldığımız günden itibaren yurt dışından birçok ajanstan listelenme talebi aldık ve gelen global brief’leri çoğunlukla Türk ajans havuzuyla paylaşıyoruz. Yabancı ajans havuzu yayına girene kadar, bu durumun rekabet açısından Türkiye’de hizmet veren ajanslar için oldukça önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki dönem çıkmayı planladığımız ikinci yatırım turumuzla beraber Edvido’nun dünya çapında bilinen bir platform olma sürecini hızlandıracağız.”

Kategori sayısı ilerleyen günlerde artacak

Ajans ve yazılım firmalarının Edvido’da listelenebilecekleri kategoriler arasında; mobil uygulama (mobile app), yazılım (software), web tasarım (web design), web yazılım (web development), dijital pazarlama (digital marketing), halkla ilişkiler (pr), arama motoru optimizasyonu (seo), sosyal medya (social media) ve animasyon (animation) bulunuyor. İlerleyen dönemlerde ise kategori sayısını artmasını planlıyoruz. Global ajans ve yazılım firmaları, edvido.com/en üzerinde aylık 29 USD’den başlayan fiyatlarla listelenebiliyor. Globalde hizmet veren Türkiye merkezli ajanslar ise aylık 14 USD’den başlayan fiyatlarla Edvido Global sayfalarında görülebiliyor.

Sektörünüzde tecrübeli hedeflerinize uygun ajanslardan teklif alın.

En Doğru Ajanslardan Ücretsiz Teklif Al
icon
4.57/5
star iconstar iconstar iconstar iconstar icon
15000+ Müşteri Yorumu
Projeleriniz için size özel seçilmiş güvenilir ajanslardan teklif alın ve en iyisiyle çalışmaya başlayın
En Doğru Ajanslardan Ücretsiz Teklif Al